Euro 37,00
Dolar 34,20
Sterlin 44,43
Altın 2.999

%27224 REKOR BEDELSİZ ?

%27224 rekor bedelsizin tarihi belli oldu mu ? Ne zaman hesaplarda olacak ?

Resim pJInbWDRUT
Google News

Bilanço açıklamalarından sonra, Ege Gübre #EGGUB hissesinin yüksek bir bedelsiz potansiyeli olduğu görülmektedir. Özkaynaklar, ödenmiş sermayeye bölünerek hesaplanan bedelsiz potansiyel %27224 olarak belirlenmiştir.

Bedelsiz hisse dağıtımı, şirkete herhangi bir para girişi olmadığından doğrudan şirkete katkı sağlamaz. Ancak, bedelsiz hisse dağıtımı sonrasında hisse fiyatının düşmesi, hissenin erişilebilir hale gelmesi nedeniyle olumlu algı oluşturabilir.

Örneğin, 100 lot hisseniz varsa ve %27224 bedelsiz artış gerçekleşirse, elinizde tam 27.324 lot hisse olur. Bu durumda hisse adediniz önemli ölçüde artmış olacaktır. Ancak, bedelsiz hisse dağıtımı, şirketin sermaye artışı yapacağı veya hisse fiyatının artacağı anlamına gelmez.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<